The Voice: Πώς ήταν ο Σάκης Ρουβάς στο ρόλο του coach;

To “The Voice of Greeceέκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης. Οι τηλεθεατές στήθηκαν από νωρίς μπροστά από τις οθόνες τους για να απολαύσουν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το νέο talent show. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το talent show «έκλεισε» με ποσοστό 21,7% στο γενικό και 20,6% στο δυναμικό κοινό -πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο ημέρας.

Στην κορύφωσή του, το The Voice άγγιξε και το εντυπωσιακό 27,7%! Αναμφισβήτητα ένας από τους λόγους ήταν και ο Σάκης Ρουβάς που τον βλέπουμε αυτή τη φορά στο ρόλο του coach. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κάθεται στην καρέκλα του κριτή δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κανένας από τους 4 ξεδιπλώσει το χαρακτήρα του -με εξαίρεση τον Σάκη που είναι περισσότερο εξοικειωμένος με το κοινό και τα τηλεοπτικά- αλλά σίγουρα όλοι έχουμε διαλέξει τον αγαπημένο μας! Και σίγουρα όλοι ξεχωρίσαμε την παρουσία του Σάκη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Σε αυτό τον ανατρεπτικό ρόλο – έκπληξη ο Σάκης Ρουβάς κέρδισε τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας πως με ό,τι καταπιαστεί το απογειώνει. Πιο χαλαρός από ποτέ, με τη φυσική του λάμψη αλλά και με μία άνεση εξέφραζε την άποψη του με χιούμορ και εύστοχα σχόλια. Έχει άλλωστε και το πλεονέκτημα των 25 ετών ανοδικής πορείας και αυτό τον κάνει πολυπόθητο coach για τους παίκτες. Βέβαια, ο ίδιος δουλεύει συνεχώς και επιδιώκει την εξέλιξη και αυτό ήταν που τόνισε και στους παίκτες που διεκδίκησε στο show. Μαζί του θα φτάσουν στην κορυφή!

Ο ίδιος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People: “Όσο για το ρόλο του coach στο The Voice, ακουμπά ένα άλλο κομμάτι μου. Αγαπώ και στηρίζω συνειδητά τους νέους καλλιτέχνες, θυμάμαι πάντα εκείνη την περίοδο, εκείνη τη δική μου εποχή, μπαίνω στη θέση τους, στις ανησυχίες τους, ξέρω πώς είναι να είσαι καινούριος. Θέλω την επαφή με τους νέους καλλιτέχνες, θέλω να συμβάλω ουσιαστικά στα πρώτα τους βήματα, να τους δυναμώσω, να τους οδηγήσω στο να ανακαλύψουν τη δική τους “φωνή””.

Από το πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι στην ομάδα του Σάκη Ρουβά μπήκαν στην πλειοψηφία τους λαϊκές φωνές.Eιδικά η πρώτη διαγωνιζόμενη που επέλεξε τον Σάκη, τους έκανε όλους να γυρίσουν και την ήθελαν όλοι στην ομάδα τους. Εκείνη επέλεξε #TeamSakis και μάλιστα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ την χαρακτήρισε ως τη “σημαία” του.

Αίσθηση έκανε όμως και η στιλάτη εμφάνιση του Σάκη που επέλεξε δερμάτινο jacket Blue de genes και tshirt Gabba (Angels Boutique), παντελόνι John Varvatos (Attica Department Stores) και κοσμήματα Kessaris. Το styling επιμελήθηκε για ακόμα μία φορά η Χρυσάνθη Θωμάτου.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την εντυπωσιακή έναρξη της βραδιάς όπου οι coaches με κινηματογραφικά videos εξέφρασαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, λίγο πριν την πρεμιέρα.

Το video του Σάκη Ρουβά ήταν γεμάτο εμπνευσμένα μηνύματα και το ίδιο να μοιράζεται με τον κόσμο τα έντονα συναισθήματα που τον είχαν κατακλύσει τον Σεπτέμβριο του 1991, όταν εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μπροστά σε τόσο κόσμο. Κάνοντας τον εύστοχο παραλληλισμό των συναισθημάτων των διαγωνιζομένων του The Voice με αυτά πoυ βίωσε κι εκείνος τότε, στα δικά του πρώτα βήματα.


Τα γυρίσματα του εισαγωγικού βίντεο έγιναν στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται μαζί με την Πάολα και την Τάμτα (και γίνεται το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σαββάτο) δείχνοντας τον να προετοιμάζεται και στη συνεχεία να μπαίνει στο Mercedes τζιπ του κατευθυνόμενος στο studio του The Voice.

Read More

And More