Τι αλλάζει εκτάκτως στο “Voice”;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ κάθε Tετάρτη (και Πέμπτη) στις 10 το βράδυ. Ωστόσο, απόψε θα προβληθεί με μία μικρή αλλαγή. Το 7ο επεισόδιο θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 9 αφού λόγω της σημερινής απεργίας δεν θα μεταδοθεί το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που προηγείται χρονικά του talent show.

To νέο επεισόδιο έρχεται με 19 νέες συναρπαστικές φωνές. Θα ακούσουμε μοναδικές φωνές και υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Θα συγκινηθούμε, θα ζήσουμε ανατροπές και μεγάλη αγωνία.

Δύο κολλητοί φίλοι που διαγωνίζονται χωριστά, μία εστεμμένη από τα καλλιστεία της Κύπρου, μια καθαρίστρια που ήρθε στο Voice για να κυνηγήσει μια καλύτερη ζωή, ένας μετανάστης από τη Γερμανία, μια μετανάστρια από τον Καναδά, μια δασκάλα που τραγουδάει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, μια λαϊκή τραγουδίστρια που δοκιμάζεται σε ξένο ρεπερτόριο, ένας συγγραφέας και ένας Κερκυραίος μαθητής είναι μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του επεισοδίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζόμενων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους.


Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;

Read More

And More