Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.04.2016 | 15:07

Τι συνεργασία μπορεί να έχει όμιλος καταστημάτων διασκέδασης και εστίασης με μεγάλη τράπεζα;

Τι συνεργασία μπορεί να έχει όμιλος καταστημάτων διασκέδασης και εστίασης με μεγάλη τράπεζα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Στο Sowl στο Θησείο πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση της συνεργασίας του ομίλου JKM Entertainment Group και της Tράπεζας Eurobank. Ο πρόεδρος του ομίλου κος Γιάννης Μωράκης υποδέχτηκε μαζί με εκπροσώπους της Τράπεζας τους καλεσμένους τους και τους ενημέρωσαν για τα προνόμια των κατόχων καρτών Eurobank καθώς και για το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή στο οποίο πλέον συμμετέχουν οι επιχειρήσεις του ομίλου.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή, για κάθε πληρωμή στα μαγαζιά  Rock & Roll, Bogart,  Dybbuk, Almyra, Sowl,  Pastis, BOX, Izakaya, Cinderella και Gotham από 15 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου θα κερδίζουν 10% «Επιστροφή» σε ευρώ, ενώ όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή Premium δικαιούνται 10% «Επιστροφή» και στο Nikkei και στο Oozora. Από τις 16/4 που λήγει η προωθητική ενέργεια, το μόνιμο ποσοστό Επιστροφή των εστιατορίων - clubs θα ανέρχεται σε 5%
 
Ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες συναλλαγές τους. Παράλληλα οι κάτοχοι καρτών αποκτούν πλέον εύκολη πρόσβαση στις επιχειρήσεις του ομίλου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και μέσω της εφαρμογής Επιστροφή app, στην ειδική ενότητα «Επιστροφή Ψυχαγωγία by JKM». 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:43

Top 10