Τι τρέχει ανάμεσα στους φρεσκοχωρισμένους Αντωνία Καλλιμούκου και Θοδωρή Μισόκαλο;

Στα μπουζούκια διασκέδασαν πρόσφατα ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Ο αδερφός της παρουσιάστριας και η πρώην συνεργάτιδά της πέρασαν όλο το βράδυ συζητώντας και χορεύοντας μαζί κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο. Άλλωστε και οι δύο είναι πολύ πρόσφατα χωρισμένοι!

Η Αντωνία χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό. Το ζευγάρι, που γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του τον Ιούνιο, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα. Άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον τονίζει ωστόσο στο περιοδικό ΟΚ! ότι ίσως το τέλος να μην είναι οριστικό.

Από την άλλη, μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι, ο Θοδωρής και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και πάλι. Το ζευγάρι, όπως φαίνεται, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μετά τη στρατιωτική του θητεία μένει στην Αθήνα ενώ εκείνη συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο.

Κάπως έτσι δεν άργησαν τα σχόλια ότι τρέχει κάτι ανάμεσα στον αδερφό της Ελένης και την νεαρή παρουσιάστρια.

Η χημεία ανάμεσα στην Αντωνία και τον Θοδωρή ήταν κάτι που εύκολα μπορούσε να διαπιστώσει κανείς. “Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη”, λέει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More