Την έριξε ο πατέρας της από την ταράτσα γιατί νόμιζε πως απατά τον άντρα της! Η συγκλονιστική μαρτυρία στην Tatiana Live! Video

Mια απίστευτη ιστορία παρουσίασε σήμερα η εκπομπή Tatiana Live! Η Λίνα τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο ίδιος της ο πατέρας την έριξε από την ταράτσα του σπιτιού της επειδή πίστεψε ότι απατούσε τον σύζυγό της! Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια δε μπορούσε να περπατήσει.

Σήμερα μετά από μεγάλη προσπάθεια και τη συμπαράσταση του συζύγου η Λίνα βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής και με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απίστευτη περιπέτειά της. Η 19 χρονη τότε κοπέλα δούλευε ως καθαρίστρια και τα απογεύματα αργούσε να φτάσει σπίτι της περπατώντας στους δρόμους και κοιτώντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Ο σύζυγός της, της ζήτησε το λόγο και υποπτεύθηκε ότι η γυναίκα του τον απατά. Στον καυγά του ζευγαριού (που μετά τα ξαναβρήκε γιατί δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο) ήταν παρών πατέρας, ο οποίος έκανε το απίστευτο… Πήγε την κόρη του στην ταράτσα του σπιτιού της και της είπε: “Αν δεν πέσεις θα σε ρίξω εγώ” Εκείνη αρνήθηκε και πατέρας της την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να γλιτώσει με πολλά κατάγματα.

Δες τη συγκλονιστική της ,μαρτυρία

Read More

And More