Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά και χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά -σύμφωνα με δημοσιεύματα- υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν να είναι χωριστά εδώ και πέντε μήνες. Ο λόγος για τον νέο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργο Παπακώστα και την ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2014 και παρόλο που ζούσαν full in love, προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Οι φωτογραφίες στα social media και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα προσεγμένες, αλλά όχι και λίγες και η ηθοποιός και ο σεφ σε κάθε κοσμική έξοδο, δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Εδώ και πέντε μήνες ακολουθούν δρόμους χωριστούς, έχοντας τελειώσει όμως τη σχέση τους σε φιλικό κλίμα, μιας και η αγάπη και η εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον δεν θα τελειώσει ποτέ!

Την ίδια στιγμή, πάντως, η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση της με τον γνωστό σεφ, αλλά δεν υπάρχει χωρισμός. “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο (σ.σ. χωρισμός) με τον Γιώργο μένουμε μαζί. Είμαστε σε μια παράξενη φάση. Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας”, δήλωσε η ηθοποιός στην Espresso.

Read More

And More