Το FOX Life διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το πιο glamorous event της χρονιάς, αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν!

Το FOX Life και το The Ecali Club διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά μία υπέροχη βραδιά με θέμα «Women Who Inspire», την Πέμπτη 23 Μαρτίου στους exclusive χώρους του The Ecali Club, γνωστού για τα εξαιρετικής ποιότητας και λάμψης events του. Η θεματική αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στο δυναμισμό και το πάθος των κεντρικών ηρωίδων από τις σειρές του FOX Life, οι οποίες εμπνέουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το ραντεβού δόθηκε και πάλι φέτος, ανανεωμένο και πιο glamorous! Γυναίκες από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι των media, influencers, celebrities και πολλοί ακόμα καλεσμένοι υποδέχθηκαν μαζί με το απόλυτο γυναικείο κανάλι, το FOX Life, την αρχή της άνοιξης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η υπέροχη Νάντια Μπουλέ, αφιερώνοντας την βραδιά σε κάθε γυναίκα που δεν παύει ποτέ να είναι ο εαυτός της, να εμπνέει και να εμπνέεται, να δημιουργεί – όπως και οι κεντρικές ηρωίδες των σειρών του FOX Life, που μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμώσουμε και να πιστέψουμε ξανά και ξανά. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα special video με πρωταγωνίστριες γυναίκες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, που αποτελούν πηγή έμπνευσης, γυναίκες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, οι οποίες μοιράστηκαν μαζί μας τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Το ανεπανάληπτο μουσικό συγκρότημα «48 Ώρες», εξέλιξε την απόλυτη γυναικεία βραδιά σε ένα άκρως διασκεδαστικό party!

Οι γυναικείες βραδιές όμως συνεχίζονται… Συντονιστείτε, καθημερινά στο FOX Life για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές «Grey’s Anatomy», «Scandal», «Τhe Catch», «Quantico», «Τhis Is Us», «Modern Family»! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Δες φωτογραφίες από την βραδιά

Read More

And More