To Hollywood αποχαιρετά τον μεγάλο ηθοποιό Gene Wilder!

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανούς κωμικούς ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από το Χόλιγουντ. Ο Τζιν Γουάιλντερ πέθανε σε ηλικία 83 ετών και ήταν τόσο χαρισματικός που μόνο με το βλέμμα του έκανε τους ανθρώπους να γελούν. Έπαιξε σε σπουδαίες ταινίες μεγάλων σκηνοθετών και σε ταινίες που έχουν μείνει κλασικές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Έφυγε μετά από κρυφή μάχη με το Aλτσχάιμερ. Σε ανακοίνωσή του, ο Ουόκερ-Πέρλμαν ανέφερε ότι ο θείος του έπασχε από την ασθένεια επί τρία χρόνια και είχε «κάνει την επιλογή να το κρατήσει μυστικό». Έλαβε την απόφαση αυτή «όχι λόγω ματαιοδοξίας», διαβεβαίωσε, αλλά προκειμένου τα παιδιά που τον ξέρουν ως Ουίλι Ουόνκα να μη χάσουν το γέλιο τους επειδή κάποιος ενήλικος θα ανέφερε την ασθένειά του.

Το Hollywood τον αποχαιρέτησε με αγάπη και σεβασμό


love and memories, forever

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Franco (@jamesfrancotv) στις

We are deeply saddened to learn that Gene Wilder has passed away. He is photographed here at the British Academy Film Awards in 1978.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης BAFTA (@bafta) στις

Thank you Gene Wilder for all that you’ve given us. You’ll be missed.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Academy (@theacademy) στις

My first crush. The brilliantly funny Gene Wilder. Those blue eyes and unique comedic gifts a potent and seductive combination. R.I.P. x, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις


Διάβασε περισσότερα εδώ

Read More

And More