Το Πρωινό: Το κλάμα της Σάσας Σταμάτη, το “αντίο” της Μπαρμπαρίγου και η δεύτερη αποχώρηση! Video

Η τελευταία εκπομπή του Πρωινού έγινε σήμερα στο Yabanaki, όπου η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό για την φετινή σεζόν και ευχαρίστησαν τους ανθρώπους που έπρεπε. Μάλιστα, η εκπομπή φέτος επιφύλασσε αρκετές συγκινητικές στιγμές, καθώς δύο συνεργάτες της Φαίης ανακοίνωσαν ότι ήταν η τελευταία σεζόν που βρίσκονται στην εκπομπή.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όταν πήρε το μικρόφωνο να ευχαριστήσει τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει του χρόνου στο Πρωινό: «Ξέρεις ότι σε πίστευα από την πρώτη στιγμή και πολλές φορές σου έπιασα το χέρι και σου είπα μη φοβάσαι τίποτα. Ήταν μια από τις πιο ωραίες χρονιές που έχουμε περάσει στην τηλεόραση αν και για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με κρατήσουν εκτός τηλεόρασης. Θέλω να πω απλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς».
Δες το βίντεο με την αποχώρηση της Αργυρώς:

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αιφνιδίασε το κοινό, όταν είπε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Πέρυσι τέτοια εποχή πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο για να έρθω στο Πρωινό. Του χρόνου δεν θα είμαι όπως ξέρεις το έχουμε συζητήσει. Παιδιά ήταν μια χρονιά πολύ όμορφη για εμένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου έχετε φέρει τύχη. Θα σε έχω στην καρδιά μου Φαίη».
Δες το βίντεο με την ανακοίνωση του Κωνσταντινίδη:

Από την άλλη, η Σάσα Σταμάτη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας χαρακτηριστικά, πριν ξεσπάσει σε κλάματα: «Φαίη σε ευχαριστούμε για όλα. Ήταν μια περίεργη χρονιά -είμαι 7 χρόνια εδώ- ήταν μια διαφορετική χρονιά»…
Δες το βίντεο με τα δάκρυα της Σάσας Σταμάτη:

Φαίνεται πως από του χρόνου, πρόκειται να αλλάξουν πολλά στην αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1, μετά τις αποχωρήσεις δύο βασικών συνεργατών της Φαίης Σκορδά.

Read More

And More