Το άγνωστο παρελθόν του Σκαρμούτσου – “Ο πρώτος γάμος μου ήταν στα 26 μου με μια μαύρη Αμερικανίδα”

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Master Chef και αμέσως ξεχώρισε. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο chef που έκανε τα τατουάζ στη κουζίνα μόδα και παρά το χαμηλό προφίλ του είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των media.

Τώρα ο γνωστός μάγειρας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και ζει το δικό του happy story… Τι αποκαλύπτει όμως, στο Down Town για το παρελθόν του;

Πώς είναι η καθημερινότητά σου ως νέου μπαμπά;

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ τρέξιμο. Τον Νοέμβριο γεννήθηκε ο γιος μου, είναι πέντε μηνών σήμερα. Ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί. Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης (σ.σ. ο μεγάλος γιος μου) ήμουν 30 χρόνων, είχα μόλις καθαρίσει από αλκοόλ και ναρκωτικά και αντιμετώπιζα διάφορες φοβίες. Προσπαθούσα να φτιάξω την καριέρα μου, να γίνω σωστός πατέρας και να προσαρμοστώ στα ελληνικά δεδομένα. Σήμερα, στα 45 μου, ο ερχομός ενός παιδιού με βρίσκει ώριμο και κατασταλαγμένο.

Έχεις παντρευτεί με την τωρινή σύντροφό σου;

Θα έπρεπε να παντρευτούμε, ε; (γέλια) Διαδικαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα με το επίθετο του παιδιού. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να πω αν είμαστε παντρεμένοι ή όχι. Στην τελική, ποιον ενδιαφέρει; Ξέρω ότι με τη Μαριέττα είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, αποκτήσαμε πριν από λίγο καιρό ένα παιδί και περνάμε μια χαρά.

Έχεις παντρευτεί ξανά;

Ο πρώτος γάμος μου ήταν στα 26 μου με μια μαύρη Αμερικανίδα. Την έλεγαν Tiffany και ο γάμος κράτησε δυο χρόνια στα χαρτιά. Από τα 18 μου μέχρι το 2001 έμενα μόνιμα στην Αμερική. Εκεί παντρεύονταν τότε όλοι μικροί. Χωρίς νυφικά και καλεσμένους, όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Ο δεύτερος γάμος ήταν με τη μητέρα του Δημήτρη. Επέστρεψα μόνιμα το 2001 στην Ελλάδα για να βρίσκομαι κοντά στον γιο μου.

Στην Αμερική έμπλεξες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ;

Είχα μπλέξει ήδη από την Αθήνα. Στην Αμερική, όμως, ξέφυγα. Πήγα να σπουδάσω Οικονομικά και κατέληξα μάγειρας. Η ζωή μου ήταν: διάβασμα, δουλειά, ξενύχτια, ποτά και τσιγάρα. Γενικά τη δεκαετία του ’80 ψαχνόμασταν πολύ. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα και ύστερα έβγαινα και έκανα καταχρήσεις. Έφυγαν τουλάχιστον τέσσερις φίλοι μου από την ηρωίνη. Για τη δική μου ζωή δεν φοβήθηκα ποτέ.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More