Το μυστήριο λύθηκε: Ο ΟΠΑΠ γεμίζει με μπάλες την Αθήνα και μας καλεί να ζήσουμε το παιχνίδι!

Επιτέλους το μυστήριο λύθηκε και μάθαμε τελικά τι συμβαίνει με τις τεράστιες χρωματιστές μπάλες που εμφανίσθηκαν ξαφνικά σε διάφορα σημεία της πόλης και έγιναν το απόλυτο talk of the town!

Οι πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε μπάλες που γέμισαν την Ερμού, την πλατεία Κλαυθμώνος, την πλατεία Κοραή, το Πάρκο Ελευθερίας και πολλές ακόμη περιοχές, είναι οι μπάλες της πρωτότυπης και σούπερ επιτυχημένης καμπάνιας “Ζήσε το παιχνίδι”, με την οποία ο ΟΠΑΠ βάζει τους… παίκτες στην “καρδιά” του παιχνιδιού, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Ξεχωριστό ρόλο στην εξάπλωση του μηνύματος του ΟΠΑΠ έπαιξε φυσικά και το ιδιαίτερο τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο παρακολουθούμε τις χρωματιστές μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι από το λογότυπο του ΟΠΑΠ, να “εισβάλουν” δυναμικά σε διάφορα σημεία της πόλης και να αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα όλων μας. Υπό τον ήχο του “Let me entertain you” του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει “Ζήσε το παιχνίδι” και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Ωστόσο, το “Ζήσε το παιχνίδι” δεν κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με αυτό τον τρόπο! Ήδη εμφανίζεται και σε στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες πολυκαταστημάτων και πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μοναδική.

Δες τις μπάλες που βρήκαν στο δρόμο τους προς το Πάρκο Ελευθερίας στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More