To νέο σπίτι των Obama στην Ουάσιγκτον και το ενοίκιο των 22.000 δολαρίων!

H προεδρική θητεία λήγει τον Ιανουάριο και η οικογένεια Οbama βρήκε τη νέα της… φωλιά! Το αρχοντικό των 760 τετραγωνικών μέτρων στην Ουάσιγκτον χτίστηκε το 1928 και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, κήπους, κλειστό χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα και ανοικτό πάρκινγκ για άλλα 10! Η αξία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Καλοράμα της αμερικανικής πρωτεύουσας, πολύ κοντά στην περιοχή με τις ξένες πρεσβείες, μόλις 3,5 χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

Ανήκει στον πρώην εκπρόσωπο τύπου του Bill Clinton, Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στο Μανχάταν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των μεσιτικών γραφείων, το ενοίκιο του σπιτιού θα είναι περίπου 22.000 δολάρια το μήνα. Με τον Bill Clinton και την σύζυγό του μάλιστα θα είναι και γείτονες.

Η μικρή κόρη της οικογένειας Sasha θα τελειώσει τελικά το σχολείο σε αυτή την περιοχή το 2018! Μπορεί να είναι δύσκολο να ζήσεις οπουδήποτε αλλού μετά τον Λευκό Οίκο, αλλά ξεκινούν με μια καλή προοπτική. Τι λες;

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More