Το σόι σου: Δυο πρόσωπα έκπληξη μπαίνουν στη σειρά! [pics]

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια. Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού. Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»

Αυτήν τη φορά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha μπαίνουν δυο νέα πρόσωπα έκπληξη. Οι γονείς του Μιχαλάκη που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ο λόγος για τους Θέμις Μπαζάκα και Αλέξανδρο Μυλωνά που έρχονται στο “Σόι σου” και αναστατώνουν την οικογένεια του Χαμπέα.

Όλοι έχουν μαζευτεί για το καθιερωμένο κυριακάτικο τραπέζι, στο σπίτι των Χαμπέων. Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, μέχρι που μαθαίνουν ότι η Όλγα έχει κανονίσει με τον άλλον παππού και την άλλη γιαγιά, τους γονείς του Μιχάλη, να φέρουν εκείνοι τη μικρή Ειρήνη, μιας και πέρασε τη νύχτα στο σπίτι τους. Σύντομα, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Χαρούλα και ο Βαγγέλης δεν τα πάνε καλά ούτε με τους άλλους συμπέθερους. Όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν τη μοιραία συνάντηση. Τι πραγματικά, όμως, συμβαίνει με τους συμπέθερους; Τι θα γίνει όταν ένα τυχαίο γεγονός θα τους φέρει τελικά μέσα στο σπίτι των Χαμπέων; Τι θα τους σοκάρει όλους;

Στο ρόλο της Νίτσας, η Θέμις Μπαζάκα. Στο ρόλο του Απόστολου, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς

Read More

And More