Το σόι σου: Πρόσωπο έκπληξη “μπαίνει” στη σειρά!

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια.

Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού. Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»

Και αυτήν τη φορά στο αποψινό επεισόδιο έχουμε μια guest εμφάνιση που θα συζητηθεί. Ο λόγος για την ηθοποιό Αννίτα Κούλη που θα υποδυθεί το νέο κορίτσι του Διονύση. Ως γόνος όμως πλούσιας οικογένειας θα τα βρει σκούρα με το… Χαμπέικο!

Ο Διονύσης βγαίνει, τους τελευταίους μήνες, με τη διάσημη και πολύ πλούσια γόνο της οικογένειας Σακελλαρίδη, Μαρίνα, και φυσικά οι Χαμπέοι τον πιέζουν να τους την γνωρίσει. Ο Διονύσης προσπαθεί όσο μπορεί να το καθυστερήσει, φοβούμενος τα χειρότερα. Όμως μετά από πίεση και της Μαρίνας, την πηγαίνει για καφέ στην Λυδία και τον Σάββα, τους οποίους θεωρεί πιο ασφαλή επιλογή. Όταν τα άλλα μέλη πληροφορούνται την επίσκεψη της «νύφης» στην Λυδία αρχίζουν να τον κατηγορούν ότι ντρέπεται γι’ αυτούς αλλά εκείνος δεν ενδίδει. Οι Χαμπέοι, όμως, δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους… Η Μπέλα φέρνει την Μαρίνα στο σπίτι και η «πρώτη γνωριμία» μαζί της ξεπερνά ακόμα και τους μεγαλύτερους φόβους του Διονύση…

Στο ρόλο της Μαρίνας, η Αννίτα Κούλη

Read More

And More