Το “σόι” στήριξε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα με επώνυμους καλεσμένους είχε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Τζένη Διαγούπη στο θέατρο “Μικρό Γκλόρια” και από το πλευρό τους δεν έλειψαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι. Ο γνωστός ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε… Mr Love και έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψε και το… “σόι του”!

Όχι δεν μιλάω για τους συγγενείς και την καλή του (φυσικά η Χριστίνα Κοντοβά ήταν εκεί και συνεργάστηκε φέτος μαζί του), αλλά για το τηλεοπτικό του “σόι” και τους συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά του Alpha. Και κάπως έτσι “Χαμπέοι” και “Τριαντάφυλλοι” ενώθηκαν και στήριξαν τον γνωστό ηθοποιό.


Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη

Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου λοιπόν, είδαμε την Βάσω Λασκαράκη, την Ιωάννα Ασημακοπούλου (που υποδύεται την γυναίκα του στη σειρά), τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Γιώργο Γιαννόπουλο…


Και με τον Ευθύμη Ζησάκη

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Λονδίνο 1910. Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν, το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται, το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…

Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή, καταλυτική, γοητευτική. Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζήσουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί, με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More