Το ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου στη σκηνή! Φωτογραφίες

Έναρξη στο Anodos Live Stage έκαναν την παρασκευή οι Άγαμοι Θύται με μια ξεχωριστή παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με φιλοξενούμενους τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα. Και φυσικά από τη βραδιά ξεχώρισε το “βαρύ” ζεϊμπέκικο του παρουσιαστή στη σκηνή.
Ναι, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που ξεχώρισε στην πρεμιέρα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, μαζί με την ομάδα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και άλλους πολύ αξιόλογους ηθοποιούς και ερμηνευτές.

Λίγα λόγια για την παράσταση Αgamoi Τhytai Selfie:
Οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν κι αυτό το χειμώνα στον τόπο του ελλείμματος… Αυτοφωτογραφίζονται ως ιδανικοί αυτόχειρες, προσπαθώντας μάταια, να εστιάσουν στη νεοελληνική ζωή. Αναζητούν εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία. Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη. Αυτοϊκανοποιούνται ως γνήσιοι νεοέλληνες που άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους. Μια χειροποίητη ψυχωφέλιμη παράσταση δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Εκτός κάδρου, καβάλα στην πένα της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κρατάει τα ηνία των κειμένων και συμπράττει με το Χρήστο Τολιάδηκαι τον Ιεροκλή, στον οποίο επιτρέπει και να σκηνοθετεί. Στην εμπροσθοφυλακή πάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου.

Ως guest star – μουσαφίρηδες αυτοφωτογραφίζονται αυτεπαγγέλτως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που επανακάμπτει ως βιρτουόζος της επιθεώρησης, και ο αηδονόλαλος ασματοπώλης Κώστας Μακεδόνας.

Read More

And More