Tόλης Βοσκόπουλος: Η απουσία του από την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη και η πράξη που δεν ξέρει κανείς!

Πριν πολλά πολλά χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα! Συνεργάστηκαν και στο θέατρο και στην τηλεόραση και έγραψαν τη δική τους κοινή ιστορία.

Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη πλήγωσε τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον πόνεσε πολύ αλλά προτίμησε να μην μιλήσει πουθενά για αυτήν την απώλεια. Η απουσία του από την κηδεία της μεγάλης μας σταρ σχολιάστηκε από μερίδα του τύπου. Γιατί όμως ο Τόλης δεν βρέθηκε στην κηδεία της καλής του φίλης; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ο μεγάλος μας τραγουδιστής πόνεσε πολύ για τον ξαφνικό χαμό της Ζωής αλλά πιστεύει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να μιλάει δημόσια σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία είναι ότι δεν πάει ποτέ σε κηδείες. Δεν έχει πάει σε καμιά όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της οικογένειας Βοσκόπουλου, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έκαναν μια μικρή δωρέα στην Κιβωτό του Κόσμου του Πατέρα Αντώνιου όπως ακριβώς θα ήθελε η Ζωή που όσο ζούσε, βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.

Η σύζυγος του Τόλη, πολιτικός και ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του TLIFE, δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί γιατί βρίσκόταν στην Κέρκυρα και εκδήλωσε την επιθυμία να πάει στο μνημόσυνο της Ζωής, Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η επαφή και οι φιλικές συναντήσεις της Άντζελας με τη Ζωή ήταν συχνότερες απ΄ότι με τον Τόλη.

Δες βίντεο με τον Τόλη να τραγουδάσει στη Ζωή Λάσκαρη όταν εκείνη είχε πάει να τον δει να τραγουδάει το 2014 στο Βaraonda

Read More

And More