Tom Cruise: Κι όμως τo Top Gun επιστρέφει!

Πέρασαν 31 χρόνια από τότε που ο Μάβερικ πέταξε στην «Επικίνδυνη ζώνη» και τώρα ο Tom Cruise λέει ότι είναι έτοιμος να το ξανακάνει. Ο 54χρονος ηθοποιός είπε ότι οι συζητήσεις για τη συνέχεια του Top Gun ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι σίγουρος ότι σύντομα θα μπει στα κινηματογραφικά πλατό και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Την ανακοίνωση την έκανε στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Sunrise» της αυστραλιανής τηλεόρασης, λέγοντας πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις αρχές του επόμενου έτους και τονίζοντας ότι «σίγουρα θα συμβεί». Η αρχική ταινία, σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, αφηγείται την ερωτική έλξη μεταξύ ενός παράτολμου πιλότου και της εκπαιδεύτριάς του. Ο Μάβερικ (Tom Cruise) είναι ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιεί το ένστικτό του και είναι πάντα πρόθυμος να παραβεί όλους τους κανόνες. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να φοιτήσει στη σχολή επίλεκτων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, ο Μάβερικ πηγαίνει αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου απόφοιτου στην τάξη του.

Ο Κρουζ και σε παλιότερες συνεντεύξεις του είχε πει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το γύρισμα της ταινίας και πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για αυτό, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο σαφής. Αλλά και ένας εκ των παραγωγών της πρώτης ταινίας ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, σε συνεντεύξεις του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια του Top Gun. Μάλιστα στις 16 Μαΐου που ήταν η 31η επέτειος από την κυκλοφορία της ταινίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία του μαζί με τον Τομ Κρουζ.

Το σάουντρακ της ταινίας «Take My Breath Away», σε μουσική των Τζιόρτζιο Μόροντερ και Τομ Γουίτλοκ με το μουσικό συγκρότημα Berlin, απέσπασε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού και έγινε ιδιαίτερα γνωστό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More