Tom Hanks – Rita Wilson: Γιορτάζουν 29 χρόνια γάμου!

Ο Tom Hanks και η γυναίκα του Rita Wilson ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 29η επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι, πιο αγαπημένο από ποτέ, εμφανίστηκε απαστράπτον πάνω στο κόκκινο χαλί με αφορμή την avant premiere στη Νέα Υόρκη της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού “The Circle”. Και οι δύο 60 ετών, ηθοποιοί, κομψότατοι, με μαύρο επίσημο ένδυμα.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα σχέδιά του για την επέτειο αυτή, ο Tom Hanks απάντησε σε χιουμοριστικό τόνο: “Έχουμε μεγάλα σχέδια, πολύ μυστικά, να αναφλέξουμε τον κόσμο”. Η σύζυγός του δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ιδιωτική της ζωή. Στην τελευταία του ταινία, ο Tom Hanks εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη δίπλα στην ‘Εμα Γουάτσον. Η ταινία, που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Ντέιβ ‘Εγκερς, εξερευνά τη δύναμη των εταιριών που είναι πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια ωραία ιστορία αγάπης επισημοποιήθηκε το 1988, με τον γάμο του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “The Volunteers” (“Εθελοντές”) και απέκτησε δύο γιους, τον Τσέστερ Μάρλον και τον Τρούμαν Θίοντορ.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson πέρασαν μαζί πολλές δοκιμασίες από τις οποίες βγήκαν πιο δεμένοι και πιο δυνατοί. Η ηθοποιός εκδήλωσε καρκίνο του μαστού και το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Time” η Γουίλσον είχε δηλώσει: “Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό θα μας συνέβαινε; Αλλά είχα τόσο συγκινηθεί και εκπλαγεί από το πόσο πολύ με πρόσεχε” ο Τομ. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει ότι είναι διαβητικός. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καρκίνος θα τάραζε την οικογενειακή ζωή του αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Tom Hanks είχε έναν πρώτο γάμο, από το 1978 ως το 1987, με την ηθοποιό Σαμάνθα Λούις με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η Λούις πέθανε από καρκίνο των οστών στις αρχές του 2000.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More