Τόνια Σωτηροπούλου: “H εμφάνισή μου είναι πολύ μεγάλο δώρο και δεν προσπάθησα για αυτήν”

Με δύο νέες ταινίες και υψηλούς στόχους για τη νέα χρόνια, η Τόνια Σωτηροπούλου ταξιδεύει στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας τη ζωή με αυτοπεποίθηση και ευγνωμοσύνη. Το νέο cover girl του InStyle μας συστήνεται καλύτερα στο τεύχος που κυκλοφορεί.

Ένας τόσο προσγειωμένος, αλλά αεικίνητος δημιουργικά χαρακτήρας αισθάνεται εγκλωβισμένος στο ρόλο της μελαχρινής καλλονής; «Όχι, η εμφάνισή μου είναι πολύ μεγάλο δώρο και δεν προσπάθησα για αυτήν. Είμαι ευγνώμων που είμαι όμορφη. Φυσικά έχω και ατέλειες, όπως όλοι οι άνθρωποι. Προκειμένου να έχω καλό σώμα, κάνω καθημερινά γυμναστική: pilates, trx, βάρη, αερόβια. Δεν έχω το σωματότυπο της αδύνατης κοπέλας που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να υποφέρω προκειμένου να καταφέρω να χτίσω ένα τέλειο σώμα, αν και θαυμάζω την πειθαρχία όσων το καταφέρνουν». Ένιωθε ποτέ ανασφαλής; Σε αντίθεση με την εντυπωσιακή μεσογειακή ομορφιά της, η απάντησή της προδίδει περισσότερο girl next door παρά Bond girl. «Πάντα. Ακόμη και τώρα. Στην εφηβεία δεν καταλάβαινα ότι ήμουν όμορφη. Ήμουν αφανής και νομίζω πως το επέλεγα κάπως. Στο σπίτι δεν με αντιμετώπιζαν ως όμορφη. Ούτε και ως άσχημη βέβαια. Από μένα ήθελαν να είμαι ένα καλό και δίκαιο παιδί. Έχω πολύ αντρική ενέργεια. Η ψυχολόγος μου λέει ότι κάποια στιγμή πρέπει να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι είμαι γυναίκα. Ενώ έχω μια αρκετά θηλυκή εμφάνιση, δεν αισθάνομαι καθόλου κορίτσι και αυτό είναι κάτι που θέλω να διορθώσω, γιατί προκαλεί πρόβλημα στις σχέσεις μου. Μου είναι δύσκολο να με περιποιούνται, να με προσέχουν και να κάνουν πράγματα για μένα γιατί έχω μάθει να έχω εγώ αυτό το ρόλο. Δεν γίνεται, όμως, να σαμποτάρεις κάτι ωραίο που σου αναλογεί».

Η θηλυκή της εμφάνιση, τα δυνατά της «πιστεύω» και η διασημότητα εν έτει 2017 μεταφράζονται σε δυνατά social media (έχει περισσότερους από 109Κ followers στο Instagram) και πολλούς haters. Πώς τους αντιμετωπίζει; «Ο καθένας κρύβεται πίσω από ένα προφίλ και θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να σε κρίνει ή να σε βρίσει, χωρίς να υπολογίζει αν στενοχωριέσαι, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη ζωή σου ή αν την τελευταία φωτογραφία την ανέβασες στο πλαίσιο της δουλειάς σου παρόλο που μπορεί να είχες μια κακή μέρα. Αυτό που σιχαίνομαι είναι οι σεξιστές, άντρες και γυναίκες. Επειδή είμαι ευερέθιστος άνθρωπος και δικομανής –μπορεί να φαίνεται ότι είμαι σε καταστολή, αλλά δεν είμαι–, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να με εκνευρίσουν, αλλά γίνεται αυτόματα. Είμαι ικανή να απαντήσω με άσχημο τρόπο ή να σπαταλήσω χρόνο και χρήματα για να βρω ποιος κρύβεται πίσω από ένα τέτοιου είδους σχόλιο και να κινηθώ νομικά. Ευτυχώς, τον τελευταίο χρόνο έχω ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις, τις οποίες αντιμετωπίζω ως κλινικές. Τα πρώτα χρόνια ανησυχούσα για το τι θα πει ο κόσμος για μένα. Όσο, λοιπόν, με απασχολούσε αυτό, τόσο πιο συχνά συνέβαινε. Νομίζω ότι στη ζωή μας έλκουμε αυτό που οραματιζόμαστε και δυστυχώς τις περισσότερες φορές οραματιζόμαστε τους φόβους μας».

@instylegreece #covergirl #decemberissue #comingsoon #backstage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Διάβασε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More