Τόνια Σωτηροπούλου: Βόλτες στο νησί των ανέμων με τον Μάνο Γαβρά! Φωτογραφίες

Είναι φίλοι, γνωστοί και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες και οι δυο και έκαναν reunion… στη Μύκονο! Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Μάνο Γαβρά που βρέθηκαν μαζί με φίλους στο νησί των ανέμων, έκαναν τη βόλτα τους στα Ματογιάννια και κάθισαν για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του νησιού.

Ο διάσημος ηθοποιός που έχει ζήσει αρκετό καιρό στην Αμερική και έχει κάνει κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες στο Los Angeles, αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο και συνεργάζεται με το restaurant «nice n easy», ένα επιχειρηματικό βήμα που πάντα ονειρευόταν. Και φυσικά, έχει κάνει στέκι των επωνύμων το συγκεκριμένο μαγαζί.

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του που βρέθηκαν εκεί για να τον ενισχύσουν ήταν και η Τόνια Σοτηροπούλου. “Η υπέροχη τρελή ταλαντούχα φίλη μου ήρθε να με δει”, έγραψε ο Μάνος στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία τους.

My gorgeous crazy talented friend came to see me #mykonos #niceneasymykonos #reunion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Manos Gavras (@manosgavras) στις


Λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” και σε βόλτα που έκαναν στο νησί με χαλαρή διάθεση.

Να σου θυμίσω, μάλιστα, πως η Τόνια αυτές τις μέρες βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση και ταξίδεψε στη Μύκονο και στην Τήνο για γνωστή εταιρία κοσμημάτων. Και φυσικά βρήκε την ευκαιρία να κάνει και τις διακοπές της και να συναντήσει αγαπημένα πρόσωπα…

Taste the Gavras salad @manosgavras @niceneasymykonos @louiseroe @aphrodite_p #Ffislandhopping

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Read More

And More