Τόνυ Μαυρίδης: Στα μπουζούκια με την σύζυγό του, μετά την αγωγή στην Έλενα Παπαρίζου!

Στα μπουζούκια με την σύζυγό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη διασκέδασε ο Τόνυ Μαυρίδης. Ο γνωστός μάνατζερ μετά τη λαχτάρα που πέρασε με τη ληστεία στο σπίτι του στη Γλυφάδα και τις δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύντροφό του Έλενα Παπαρίζου, έκανε μια βραδινή έξοδο με την γυναίκα του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Vox (που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες) και απόλαυσαν τον Αντύπα με τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελένη Χατζίδου. Η κοινή τους εμφάνιση έγινε λίγο μετά τη νέα αγωγή του Τόνυ στην Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο πρώην σύντροφος και μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζητάει από την τραγουδίστρια το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ. Αυτά τα χρήματα, σύμφωνα με όσα λέει είναι η αμοιβή από την εταιρεία που είχαν ιδρύσει μαζί το 2005 και εκείνος είχε το 20% και εκείνη το 80%. Τώρα εκείνος διεκδικεί το 20% από τα κέρδη αυτής της εταιρείας η οποία διαλύθυηκε το 2011 και όπως ισχυρίζεται δεν τα πήρε ποτέ.



Read More

And More