Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει

Τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα που θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές του παιδιού του. Η ετοιμόγεννη σύζυγος και η μητέρα του τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τρία άτομα στη μέση του δρόμου – Σοκ στη γειτονιά της οδού Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που γράφτηκε τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια.

Προσπάθησε να συρθεί μέχρι την πόρτα, αλλά δεν τα κατάφερε… Η σύζυγός του που περίμενε για να πάνε στο μαιευτήριο ανησύχησε και κατέβηκε να τον περιμένει στον δρόμο. Όπου εκεί αντίκρυσε τον άντρα της αιμόφυρτο, σε μια λίμνη αίματος…

Λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα η γυναίκα του 44χρονου γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι, το οποίο όμως έμελλε νε μην γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του

Διάβασε το ρεπορτάζ και δες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος στο Newsit

Read More

And More