Τρελάθηκε όλη η Σύρος με τους κοιλιακούς του! Φωτογραφίες

Έρχεται από την όμορφη Σύρο και δεν είναι μοντέλο. Πρόκειται για τον Δημητριανό Χατζαντώνη ο οποίος είναι κομμωτής άλλα και personal trainer. Η επιλογή του για να ασχοληθεί με αυτά τα δύο επαγγέλματα είναι γιατί του αρέσει η ισορροπία στην εμφάνιση. Μάλλον σε αυτά οφείλεται και ο λόγος όμως που έγινε γνωστός τις τελευταίες μέρες.

Ο Συριανός γόης τρέλανε το Καρναβάλι του νησιού αφού συμμετείχε στην ομάδα του ΄ΝΕΟ-ΡΙΟ ΣΥΡΟΥ΄ που ήταν η μεγάλη νικήτρια. Ο Δημητριανός έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως διαβάζουμε στο cyclades24, με τους κοιλιακούς του και κατάφερε οι φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.



Αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο του, την Σύρο και αυτό το είδαμε και πρόσφατα στην γιορτή του καρναβαλιού και φροντίζει και ο ίδιος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας δείξει πόσο υπέροχο νησί είναι.

Όσον αφορά τον ίδιο, είναι ένας ανήσυχος και δραστήριος άνθρωπος και παράλληλα ασχολείται και με το Pole aerial dance άλλα και με την γυμναστική. Τα αποτελέσματα των οποίων βλέπεις και στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στα social media του.

Read More

And More