Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαϊτειο

Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της. Ο λόγος για την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, που έγινε γνωστή από την καθημερινή σειρά “Κλεμμένα Όνειρα” και απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα.

Στις 28 Οκτωβρίου, η Τριανταφυλλή Μπουτεράκου το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα και πήρε το εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι της.

Και τώρα έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της και την βοήθησε όσο μπορούσε στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Έτσι εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του στο θέατρο Χατζηχρήστου.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, μάλιστα η ίδια είχε ανακοινώσει πως πλέον έχει βγει από το Δρομοκαϊτειο, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. “Ευχαριστώ για όλο το διάστημα αυτό για το ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα φίλων και γνωστών! Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι η πρώτη δημόσια έξοδος είναι τη Δευτέρα 28/11 στην πρεμιέρα του πολυαγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα στο θέατρο Χατζηχρήστου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα, και με τα όσα είχε πει πρόσφατα ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας στη Freddo, η ηθοποιός είναι ήδη καλύτερα και προσπαθεί να τα βρει με την οικογένειά της: “Είμαι πλέον μια χαρά, Σπύρο μου. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου.”, του είχε πει εμπιστευτικά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More