Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.08.2017 | 16:12

Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα

Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η τροφική δηλητηρίαση προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με βακτήρια (όπως η σαλμονέλα ή το E. coli) και μπορεί να προκαλέσει έντονο κοιλιακό πόνο, εμετό και διάρροια. Τα συμπτώματα αυτά ξεκινούν κατά κανόνα λίγες ώρες μετά τη μόλυνση. Αυτά είναι γνωστά, αλλά τώρα, ειδικοί αποκαλύπτουν τους πέντε βασικούς λόγους που οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από τροφική δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα, ερευνητές την Ασφάλεια των Τροφίμων, από την Βασιλική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας (RSPH) της Αγγλίας αποκάλυψαν τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι στον χειρισμό και την επεξεργασία των τροφίμων.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10