Τρόμος για την Δήμητρα Ματσούκα – Έπεσε θύμα διάρρηξης

Σοκ υπέστη η Δήμητρα Ματσούκα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στο θέατρο Pantheon με την παράσταση “Πυγμαλίων” – Ωραία μου κυρία. Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν σε εντατικές πρόβες με τον σκηνοθέτη του έργου Αλέξανδρο Ρήγα και όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και το σκηνικό που αντίκρισε η ηθοποιός μπαίνοντας σπίτι την τρομοκράτησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, όταν η Δήμητρα Ματσούκα επέστρεψε από την πρόβα της, προσπάθησε να μπει στο σπίτι της, αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει. Τότε κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε ένα φίλο της να την βοηθήσει. Μετά από μια ώρα περίπου κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Όλα τα πράγματα της ηθοποιού βρίσκονταν πεταμένα στο πάτωμα. Εκείνη τρομοκρατήθηκε και κάλεσε την Αστυνομία.

Και λίγο αργότερα, ενημερώθηκε πως τελικά οι διαρρήκτες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μπουν μέσα, μάλιστα έβαλα και σύρτη στην κεντρική πόρτα για να δράσουν ανενόχλητοι.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η λεία τους από τη διάρρηξη, αν και σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της ηθοποιού δεν υπήρχαν χρήματα ή ακριβά κοσμήματα. Ωστόσο, η Δήμητρα Ματσούκα παραμένει σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη στην ιδέα πως μπορεί να ήταν και μες στο σπίτι όταν έγινε η παραβίαση.



Read More

And More