Τρόμος σε λούνα παρκ: Μητέρα εκσφενδονίστηκε με τα τρία παιδιά της από το τρενάκι – Τι είπε ο σύζυγός της στην Tatiana Live

Ώρες αγωνίας για μια οικογένεια στο Αίγιο. Μια μητέρα εκσφενδονίστηκε μαζί με τα τρία παιδιά της από το τρενάκι όταν εκτροχιάστηκε το τελευταίο βαγόνι. Το ατύχημα έγινε σε κεντρική πλατεία του Αιγίου και ο επιχειρηματίας δεν είχε άδεια για το τρενάκι. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του πατέρα των τριών παιδιών.

Συγκλονισμένος ο πατέρας μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε: “Δόξα τω Θεώ που η οικογένειά μου είναι καλά. Κατά την άποψή μου, γιατί ήμουν πολύ κοντά, δεν είχε τόση ταχύτητα το τρενάκι στο προηγούμενο γκρουπ. Όταν μπήκε η οικογένειά μου ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Είδα στη στροφή το τελευταίο βαγόνι να φεύγει και τα παιδιά μου και η σύζυγός μου σηκώθηκαν στον αέρα σα φύλλα!.. Δεν ήξερα τι θα δω κάτω στο τσιμέντο! Έτρεξα, φώναζα, ούρλιαζα «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου»! Είδα πρώτα τον μεγάλο μου τον γιο, μετά τον Κωνσταντίνο και μετά την Εύη. Τα πήρα αγκαλιά και προσπαθούσα να τα ηρεμήσω. Πήγα στη σύζυγό μου, ήταν αναίσθητη, είχαν γυρίσει τα μάτια της και νόμιζα ότι πέθανε. Χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική γιατί εγκλωβίστηκε κάτω από τη σκαλωσιά, στη βάση για το τρενάκι. Η γυναίκα μου για ένα δεκάλεπτο δεν είχε επικοινωνία. Φώναζα να έρθει γιατρός, υπήρχαν δύο γυναίκες γιατροί και της πήραν το σφυγμό και με ηρέμησαν ότι είχε σφυγμό”.

Ο πατέρας ξεσπάει, καθώς συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είχε χάσει την οικογένειά του. “Αυτή η εικόνα δε θα μου φύγει ποτέ απ’ το μυαλό, να βλέπεις τα παιδιά σου στον αέρα! Είναι έγκλημα αυτό! Να πηγαίνεις να διασκεδάσεις και… δεν ξέρεις αν θα πάρεις τα παιδιά σου πίσω στο σπίτι; Έστησε ο άλλος αυθαίρετο (λούνα παρκ); Ρεύμα από πού πήρε; Το λούνα παρκ το έστηναν μία εβδομάδα μέσα στην πόλη και δεν το είδε κανένας;”

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας, εκείνη νοσηλεύεται με μετατόπιση σπονδύλων. Ωστόσο “οι γιατροί μας είπαν ότι αν είχε χτυπήσει λίγο πιο κάτω, νωτιαίο μυελό, η γυναίκα μου θα είχε μείνει ανάπηρη”, ανέφερε ο ίδιος.

Read More

And More