Τζένη Μπαλατσινού: Ρομαντικό δείπνο στη Σαρωνίδα με τον Ανδρέα Παππά!

Είναι εδώ και πολλούς μήνες μαζί και ξέρουν να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον αγαπημένο της Ανδρέα Παππά, που μετά τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους έγιναν πολύ προσεχτικοί.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί και δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν… Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους “τσάκωσε” σε ένα prive και ιδιαίτερα ρομαντικό δείπνο στη Σαρωνίδα. Η έξοδός τους έγινε το Σάββατο 16 Απριλίου στις 8 το βράδυ και προορισμός τους ήταν το εστιατόριο Λίθοινον Private 16, ένας ιδιωτικός χώρος λίγων εκλεκτών πελατών, όπου οι δυο τους έμειναν περίπου για 3 ώρες.

“ Η σχέση τους μετρά 1,5 χρόνο. Φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους. Η Τζένη έχει ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, ως μητέρα και παρουσιάστρια του Jenny Jenny και ο Ανδρέας ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων”, αποκάλυψε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More