Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτες στη φύση με τον Μάξιμο! Φωτογραφίες

Ηρεμία, χαλάρωση και επιστροφή στη φύση για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια του Mega απέφυγε φέτος κάθε κοσμικό προορισμό και βρέθηκε με τα παιδιά της στα Ζαγοροχώρια. Η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος, μάλιστα, όχι μόνο πέρασαν τις διακοπές με την μαμά τους στο βουνό -την ίδια ώρα η Αμαλία έβγαζε selfie στο σπίτι στην Αθήνα- αλλά συμμετείχαν και σε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες.
Όπως, ήδη, είδες μέσα από το TLIFE, η Αλεξάνδρα πήγε για ιππασία, η Τζένη έκανε ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη (δες εδώ) και όλοι μαζί απόλαυσαν τις βόλτες στα μαγικά τοπία. “Θα ήθελα να περάσω τις γιορτές με τα παιδιά μου και ιδανικά θα ήθελα να ξεκουραστώ”, είχε δηλώσει πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού και όπως φαίνεται τα κατάφερε. Οι βόλτες στη φύση, άλλωστε, είναι κάτι που της αρέσει πολύ.
Και όπως όλα δείχνουν, οι διακοπές στα Ζαγοροχώρια εντυπωσίασαν και τον γιο της. Ο μικρός Μάξιμος, μακριά από τα διαβάσματα του σχολείου, δεν σταμάτησε να ακολουθεί την διάσημη μαμά του στις εξορμήσεις στο βουνό και να θαυμάζει τη θέα από ψηλά. Τώρα οι δυο τους πήγαν στον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

Την θέλει πολύ, κι αυτή του κάνει νάζια.. #womens #rules

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

#horse #riding #mountain #lovegreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

Read More

And More