Τζένη Θεωνά: Απόλαυσε τον αγαπημένο της στη σκηνή, μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και είναι full in love! Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην περιοχή του Παπάγου, όπου στέγασαν τον έρωτά τους. Η όμορφη ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στη δημοσιότητα, για αυτό και οι κοινές έξοδοί τους είναι σπάνιες!

Ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο Έναστρον, στο πλευρό της Πάολα, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Στέλιου Ρόκκου και φυσικά η Τζένη Θεωνά ήταν εκεί! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη ηθοποιό στις πρώτες σειρές, μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, να απολαμβάνει τον ταλαντούχο σύντροφό της!
Οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, προσωπικό ή επαγγελματικό και δεν χάνουν ποτέ πρεμιέρες, είτε στον κινηματογράφο είτε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.
Δες τις φωτογραφίες:

Το love story του ζευγαριού:
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης γνωρίστηκαν το 2014, σε ένα Halloween party σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι. Το επίμονο φλερτ του καλλιτέχνη “έριξε” την όμορφη ηθοποιό και μόλις λίγες εβδομάδες μετά έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδούσαν η Πάολα και ο Γιωργος Μαζωνάκης, επιβεβαιώνοντας έτσι το ειδύλλιο μεταξύ τους. Το ζευγάρι, τρία χρόνια μετά, συγκατοικεί και είναι αχώριστο!

Read More

And More