Τζένη Τζιβεριώτη: Τι επέλεξε να φορέσει στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Λίγα λεπτά πριν από τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη η αγωνία έχει κορυφωθεί και οι πρώτοι καλεσμένοι αρχίζουν σιγά σιγά να καταφθάνουν στην Εκάλη. Ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Γιάννης Τσακουμάκος με την σύζυγό του Τζένη Τζιβεριώτη. Ο γνωστός επιχειρηματίας και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία τα τελευταία χρόνια λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες του γάμου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σάκης Ρουβάς έχει βρεθεί καλεσμένος σε σημαντικές στιγμές του Γιάννη Τσακουμάκου και δεν θα μπορούσε να μην ανταποδώσει καλώντας τον στην πιο όμορφη δική του οικογενειακή στιγμή. Η σύζυγος του επιχειρηματία ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας πόσο αναπομονεί για το μυστήριο αλλά και αποκαλύπτωντας το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η Τζένη Τζιβεριώτη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της με ένα σχίσιμο στη μία μεριά. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση επιλέγει πολύ κομψά σύνολα και πόσα μάλλον όταν πρόκειται να πάει καλεσμένη στον γάμο της δεκαετίας.

Read More

And More