Τζο Λαζοπούλου: Η τραγουδίστρια των C:Real είναι ερωτευμένη! Φωτογραφίες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η frontwoman του συγκροτήματος C:Real Τζο Λαζοπούλου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διατηρεί δεσμό με τον επιχειρηματία Άρη Αλευρά, ο οποίος διαθέτει τη δική του διαφημιστική εταιρία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η όμορφη τραγουδίστρια συνηθίζει να απασχολεί τα μέσα με το μουσικό της ταλέντο και όχι με τη προσωπική της ζωή. Ο σύντροφός της όμως δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του για εκείνη, καθώς αναρτεί συνεχώς στα social media φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις καλλιτεχνικές της εμφανίσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και πλέον στεγάζει τον έρωτα του σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα. “Αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι η καλύτερη και για τους δυο μας” δήλωσε η ίδια.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια με τον Άρη να την διεκδικεί ερωτικά. Η Τζο ήθελε να αφοσιωθεί στη καριέρα της, με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο για έρωτες! Αποφάσισε πριν από τέσσερα χρόνια να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα! Εκείνη τη χρονική περίοδο ο Άρης συνέχισε να τη πολιορκεί κι έτσι εκείνη πείστηκε για τα αληθινά του συναισθήματα. Πλέον είναι ο φύλακας άγγελός της και έχουν γίνει αχώριστοι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια πρόσφατη εμφάνιση στο bar-restaurant “Dames” στη Γλυφάδα. Κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να κρύψει το φλογερό ειδύλλιο!

Read More

And More