Τζωρτζίνα Λιώση: “Αν προσδοκάς κάτι εφήμερο θα καταλήξεις κι εσύ εφήμερος”

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν χορταίνεις να βλέπεις και να μιλάς μαζί τους. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Ταμάμ συνδυάζει την εξωτερική με την εσωτερική ομορφιά. Το ταλέντο και η καλλιεργημένη της προσωπικότητα την έχουν κάνει να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή και αποτελούν τα εφόδιά της σε όλη την πορεία μέχρι σήμερα. Μιλώντας στο περιοδικό Glow αποκαλύπτει τα όνειρά της για το μέλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τζωρτζίνα μέχρι τις 11 Ιουνίου συνεχίζει τις παραστάσεις με το “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γούλφ” στο Απομηχανής Θέατρο ενώ ετοιμάζει και μία ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο Yawth. Την ίδια ώρα, θα πάρει μέρος για δεύτερη χρονιά στο παιδικό κονσέρτο του Φεστιβάλ Μουσικής του Μολύβου.

“Το καθετί έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των πραγμάτων. Αν έχεις ματαιόδοξα κίνητρα, θα είναι και το αποτέλεσμα ματαιόδοξο. Κι αν προσδοκάς κάτι εφήμερο θα καταλήξεις κι εσύ εφήμερος”, δηλώνει.

Για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό: “Για τον ηθοποιό η γλώσσαείναι ένα βασικό εργαλείο, άρα και κατ’ επέκταση εμπόδιο προκειμένου να εργαστεί με ευκολία σε μία γλώσσα άλλη από τη δική του. Υπάρχουν κάποιες πόλεις στις οποίες σκέφτομαι να ζήσω, στη Ρώμη θα επέστρεφα σίγουρα, γιατί μου λείπει, όμως, δεν είμαι έτοιμη ακόμη για ένα τέτοιο βήμα”.

Για τα social media και τη δική της σχέση με αυτά: “Παρατηρώ να δημιουργείται ένα υβρίδιο μεταξύ άμεσης επικοινωνίας και εικονικής. Έχουμε μία αίσθηση διαδύνδεσης με το έξω ή οποία, όμως, τελικά παραμένειδιαρκώς ψευδής. Προσωπικά είμαι ενεργή καταβάλλοντας προσπάθεια να κρατηθεί ένα μέτρο.”

Άλλαξε κάτι στη ζωή της μετά την σειρά: “Νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις αν κάτι αλλάζει είναι το πλαίσιο όχι το περιεχόμενο. Συνεχπώς, πρόκειται περισσότερο για ποσοτική αλλαγή παρά για ποιοτική.”

Ποια φιλοσοφία ακολουθεί στη ζωή της; “Ήθος και ευγένεια.”

Πώς θα ήθελε το “προσωπικό της σίριαλ” να εξελίσσεται; “Με μία ειλικρίνεια και ολιγάρκεια απέναντι στην υπεραφθονία που μας περιβάλλει. Και βλέπουμε…”

Read More

And More