Τζούλια Αλεξανδράτου: Ποζάρει με το σέξι μαγιό στο σκάφος και… αναστατώνει!

Στη Βιέννη ζει μόνιμα η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον σύζυγό της Κριστιάν Καρποζήλο και μετά το ταξίδι της αστραπή στην Ελλάδα, επέστρεψε στη βάση της. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Athens Xclusive Designers Week και έκλεψε τις εντυπώσεις με την αποκαλυπτική εμφάνισή της (δες εδώ). Τώρα όμως που άρχισε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις… βάζει “φωτιά” στο Facebook.

Η σέξι Τζούλια ανέβασε στο προφίλ της δυο φωτογραφίες με αέρα καλοκαιριού. Φορώντας το κόκκινο μπικίνι και το καυτό λευκό σορτάκι της, πόζαρε πάνω στο σκάφος και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ίδια μάλιστα, σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τη νέα της ζωή, αποκαλύπτοντας πως τώρα πια είναι καλά και ζει μόνιμα στο εξωτερικό με τον σύζυγό της, ο οποίος είδε σε εκείνη κάτι ξεχωριστό και την αγάπησε όπως ακριβώς είναι.

Ενώ, δεν είχε λείψει και το ξέσπασμα για παλαιότερους συνεργάτες της:“Εκείνη την περίοδο ήμουν περιτριγυρισμένη από πολύ κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με μένα και όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να σου συμβεί. Πάνω στην παραπλάνηση και στην πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που κάνω είναι οκ, ενώ ήταν λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ότι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις και θέλανε για το δικό τους συμφέρον, με ώθησαν να κάνω πράγματα που ποτέ εγώ σαν Τζούλια δεν θα έκανα”. (δες εδώ τη συνέντευξη)

Read More

And More