Uma Τhurman: “Πόλεμος” για την κηδεμονία της κόρης της! Ο πρώην ισχυρίζεται πως είναι “ψυχικά άρρωστη”

Δύσκολα τα πράγματα για την Uma Thurman. Η διάσημη ηθοποιός μετά τον οριστικό χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της Arpad Busson βρίσκεται συνεχώς στα δικαστήρια για την κηδεμονία της 4χρονης κόρης τους Luna. Η πρωταγωνίστρια του Kill Bill, μάλιστα, τα έχει βρει σκούρα μιας και στο δικαστήριο ο πρώην της ισχυρίζεται πως εκείνη είναι ψυχικά άρρωστη και ζητά να αναλάβει το παιδί τους.

Η Χολιγουντιανή σταρ από τη στιγμή που χώρισε οριστικά το 2014, από τον χρηματιστή Arpad Busson, τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο για την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης τους. Ο Γάλλος χρηματιστής που ζει στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και αιτήθηκε περισσότερο χρόνο με την κόρη του, ωστόσο αυτά που ειπώθηκαν στην δικαστική έκθεση ήταν τόσο ακραία, που η ψυχολόγος της υπόθεσης Σάρα Βάις, ζήτησε να μην παραβρίσκεται στην αίθουσα η 4χρονη Luna, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο 53χρονος χρηματιστής ισχυρίστηκε ότι η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Busson, Πίτερ Μπρόνστεϊν, η Uma Thurman «έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια». Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας της Luna ισχυρίζεται κάτι τέτοιο και ζητά περισσότερο χρόνο με το παιδί.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να ξαναβρεθούν ξανά το 2011 και το 2012 απέκτησαν την Luna. Ωστόσο η «ευτυχία» δεν έφτασε ποτέ σε γάμο και το 2014 χώρισαν οριστικά.

Ο αγώνας που δίνει τα δύο τελευταία χρόνια η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται ότι όντως έχει αφήσει τα σημάδια του στην ψυχική της αφού βρίσκεται σε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά και με χάπια κατά του άγχους και της αϋπνίας.

Σύμφωνα με ανεξάρτητη δρ. Βάις η Uma Thurman, η οποία έχει ακόμα δύο παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, με τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό, Ethan Hawk, εμφανίζει «έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα», καθώς και «ήπιες μαθησιακές δυσκολίες», αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Αναφερόμενη η ψυχολόγος στο αίτημα του Busson, ο οποίος έχει δύο έφηβους γιους με το μοντέλο από την Αυστραλία Ελ ΜακΦέρσον, είπε πως περισσότερο ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του.

Η δρ. Βάις είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι η 4χρονη Luna ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της κι αυτός την άφησε και έφυγε με τον γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα.

Αλλά και άλλη φορά που η μικρή πήγε στο Λονδίνο για να είναι μαζί του και πάλι αυτός την άφησε με την πρώην σύζυγό του Ελ ΜακΦέρσον για να πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More