Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ανάθεμά σε μ…. Βαγγέλη – Η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από τη δικογραφία

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και οι αποκαλύψεις για όσα έζησε ο 20χρονος από άλλους, Κρητικούς κυρίως, φοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων προκαλούν οργή και θυμό για το γεγονός πως ακόμη εκείνοι που με τους τραμπουκισμούς τους τον οδήγησαν στο θάνατο. Το Σάββατο, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός χρόνο από την εξαφάνιση και το θάνατό του, η οικογένειά του συγκλόνισε ξανά το πανελλήνιο. Μια οικογένεια που ακόμη δεν ξέρει γιατί δεν έχει στην αγκαλιά της τον Βαγγέλη της.

Καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης και φέρνει στο φως ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τις τελευταίες φορές πριν χαθεί από προσώπου γης για να βρεθεί στις 15 Μαρτίου 2015 νεκρός, λίγα μέτρα μακριά από τη Σχολή όπου φοιτούσε. Από τον τόπο του μαρτυρίου του, από τον τόπο όπου γινόταν θύμα bullying από συμφοιτητές του.
Συμφοιτητής του Γιακουμάκη, ο οποίος βρισκόταν στο εστιατόριο της Εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής μαζί με τον Βαγγέλη και άλλους φοιτητές, σχολιάζοντας τους βαθμούς που μόλις είχαν πάρει δεν παρέλειψε να κάνει ειρωνικό σχόλιο. «Ανάθεμά σε μ… Βαγγέλη που εσύ διαβάζεις και εγώ βγάζω τον ίδιο βαθμό με εσένα και δεν διαβάζω».

Διάβασε όλο το ρεπορτάζ στο newsit.gr

Read More

And More