Βαλάντης: Στο χριστουγεννιάτικο party του Λευκού Οίκου! [pics,vid]

Για άλλη μια φορά, ο Βαλάντης ταξίδεψε ως τις Ηνωμένες Πολιτείες! Αφορμή για το δεύτερο ταξίδι του ήταν το χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί στην Ουάσινγκτον, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς είχε δεχθεί επίσημη πρόσκληση για να δώσει το παρών στην ορκωμοσία του Donald Trump, από τον ξάδελφό του που ήταν ομοσπονδιακός βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Αυτή τις μέρες, ο Βαλάντης βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ξανά καλεσμένος του ξαδέρφου του, Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, για το καθιερωμένο Christmas Party που κάνει κάθε χρονιά ο Λευκός Οίκος. Μάλιστα, ο Έλληνας τραγουδιστής ανέβασε και αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή του στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και φωτογραφία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Mike Pence.
«Ποτέ μου δε κατάλαβα τι πάει να πει «ισχυρός άντρας». Σήμερα το ένιωσα… με τον ξάδερφο μου κόγκρεσμαν, Γκάς Κώστα Μπιλιράκη, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πένς και λίγο μετά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ… Μεγάλη μου τιμή», έγραψε ο Βαλάντης στο Instagram.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στις

Read More

And More