Βάνα Μπάρμπα – Χρήστος Κυριαζής: Η συνάντηση που όλοι περίμεναν [vid]

Η επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή στην νυχτερινή Αθήνα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Κάπως έτσι ήρθε στο προσκήνιο και η σχέση του με την Βάνα Μπάρμπα αλλά και οι λόγοι της απουσίας του από τις μεγάλες σκηνές. Αυτό που δεν “ανασύρθηκε” από το χρονοντούλαπο ήταν τα τραγούδια του αφού δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν επιτυχίες.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, μετά από παρότρυνση των Onirama, αποφάσισε να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή. Η απόφαση τους δικαίωσε όλους αφού το κοινό τον υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη, μετά από 20 χρόνια απουσίας. Στην πρεμιέρα στο Anodos, στις 5 Νοεμβρίου, καθώς και το περασμένο Σάββατο γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες του. Κάποιες από τις οποίες έχει “πειράξει” λίγο στο live και τις ερμηνεύει μαζί με το δυναμικό συγκρότημα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να διαβάσεις όσα είπε στο TLIFE για αυτή την επιστροφή

Το περασμένο Σάββατο στο κοινό ήταν όμως κι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο για την ζωή του Χρήστου Κυριαζή. Στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου διασκέδασε με την παρέα της η Βάνα Μπάρμπα. Η συνάντηση που όλοι περίμεναν!

Η ηθοποιός υπήρξε ένας από τους θυελλώδης έρωτές του και εκείνη που συνέβαλε στο να γίνει το τραγούδι “Έχω κλάψει” ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό το τραγούδι ερμήνευσαν και μαζί στη σκηνή του Anodos.

Τον Νοέμβριο του 1992 γυρίστηκε το video clip του τραγουδιού σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζεφύρι, με πρωταγωνίστρια τη Βάνα. “Τη Βάνα τη γνώρισα στο Art Cafe (σ.σ. ένα καφέ ιδιοκτησίας του στην Καστέλλα). Μου είπε χαρακτηριστικά “Γεια σας, Βάνα Μπάρμπα”. Της είπα κι εγώ “Χρήστος” και γελούσε. Η Βάνα είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ψυχούλα”, λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

“Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του συγκεκριμένου τραγουδιού οφείλεται σε εκείνη, διότι η ιδέα να γυριστεί το video clip στο Ζεφύρι ήταν αποκλειστικά δική της”, αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη.

Για την ιδιαίτερη σχέση τους μίλησε και η Βάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo. “Θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με την αποχή του έδειξε ότι δεν συμβιβάστηκε όλα αυτά τα χρόνια και απέδειξε πόσο μεγάλα τραγούδια έχει γράψει. Τα τραγούδια του δεν είναι απλοϊκά, είναι απλά γραμμένα, αλλά “μεγάλα”, όπως γράψανε οι παλιοί. Σ’ ένα κουτί από τσιγάρα, λίγα λόγια, αλλά αληθινά και δυνατά. Το “Δεν προσκύνησα” θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, παρόλο που εμένα μ’ έχουν συνυφασμένη μαζί του με το “Έχω κλάψει””, δήλωσε η ηθοποιός.

Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές”, αποκάλυψε.

Read More

And More