Βαρύ πένθος για την Jennifer Aniston – Πέθανε η μητέρα της

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Jennifer Aniston. Δεν πρόλαβε καλά καλά να τα βρει με την μητέρα της και εκείνη… έφυγε από τη ζωή! Η γνωστή ηθοποιός που ανέκαθεν είχε μια πολύ ταραχώδη σχέση με την μητέρα της – συχνά έλεγε πως την έκρινε σκληρά για όλα – και είχε απομακρυνθεί από εκείνη, βυθίστηκε στο πένθος όταν έμαθε πως η Nancy Dow πέθανε στα 79 της χρόνια. Λίγες μέρες νωρίτερα οι δυο τους συμφιλιώθηκαν, πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Η Nancy Dow υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό. Είχε υποστεί μια σειρά από εγκεφαλικά επεισόδια και το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να περπατήσει. “Με μεγάλη λύπη εγώ και ο αδελφός μου John σας επιβεβαιώνουμε πως η μητέρα μας Nancy Dow έφυγε από τη ζωή”, είπε η πρωταγωνίστρια από τα “Φιλαράκια” στο People και εξομολογήθηκε: “Ήταν 79 χρόνων και πέθανε γαλήνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της και τους φίλους της, μετά από μια δύσκολη περίοδο ασθένειας που πέρασε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας”.

Η γεμάτη προβλήματα σχέση της Aniston με την μητέρα της
Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Jennifer να είχε συμφιλιωθεί με την μητέρα τους, η σχέση τους όμως ήταν πάντα ανταγωνιστική και γεμάτη εντάσεις. “Επειδή ήταν μοντέλο, ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι. Ποτέ δεν είχα αυτήν τη λάμψη, είχε αποκαλύψει για την μητέρα της στο παρελθόν, αναφέροντας: “Ποτέ δεν με συγχωρούσε, κρατούσε κακίες και αυτό ήταν άδικο”.

Η κατάσταση ανάμεσά τους επιδεινώθηκε το 1999, όταν η Nancy δημοσίευσε το βιβλίο της “From Mother and Daughter to Friends” και μιλούσε για τη σχέση με την κόρη της, αλλά και τις ερωτικές σχέσεις της Aniston.
Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πολλά χρόνια μετά, η Jen αρνείται να καλέσει στο μυστικό γάμο της με τον Justin Theroux, την ίδια την μητέρα της!

Read More

And More