Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη:Η φωτογράφιση και όσα αποκαλύπτουν 3,5 μήνες πριν γεννηθεί ο γιος τους!

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, ετοιμάζονται να υποδεχτούν σε 3,5 μήνες τον γιο τους, φωτογραφίζονται για το περιοδικό Hello! και μοιράζονται τα όνειρα της κοινής τους ζωής, καθώς και τη συγκίνηση των γονιών τους όταν τους ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί.

Πώς αισθάνεσαι ως έγκυος Ελένη;
Περνάω υπέροχα, διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου, ίσως την ωραιότερη. Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο ωραία, την θεωρούσα δυσκολη. Είναι όμορφο συναίσθημα να σε φροντίζουν όλοι. Είμαι ευτυχισμένη και την απολαμβάνω.

Εσύ Βασίλη, απολαμβάνεις αυτή την περίοδο το ίδιο με την Ελένη;
Ναι, έχω μεγάλη ανυπομονησία. Διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, καθώς στα μέσα Αυγούστου θα υποδεχτούμε τον γιο μας.



Ποιος από τους δυο πιστεύεις ότι ήταν περισσότερο έτοιμος γι’ αυτή την εγκυμοσύνη;

Ε.Κ: Ο Βασίλης, όπως αποδείχτηκε. Εγώ είμαι άνθρωπος του προγράμματος. Η εγκυμοσύνη προέκυψε και είναι ίσω το πρώτο αυθόρμητο πράγμα που τυχαίνει στη ζωή μου και αποφασίζω να το ακολουθήσω.

Β. Λ: Η γυναίκα το βιώνει διφορετικά από τον άντρα. Θέλαμε και οι δυο να γίνουμε γονείς, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα που έρχονται.

Είχατε συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτείτε και να δημιουργήσετε οικογένεια;
Ε.Κ:
Ναι, είχαμε αποφασίσει ότι προχωράμε μαζί. Μάλιστα, είχαμε μόλις μετακομίσει στο δικό μας σπίτι και είχαμε αρραβωνιαστεί, το Νοέμβριο. Ήταν να παντρευτούμε αυτό το καλοκαίρι, όμως λόγω εγκυμοσύνης ο θρησκευτικός γάμος θα καθυστερήσει. Θα παντρευτούμε μετά το Πάσχα με πολιτικό γάμο για το παιδί και του χρόνου το καλοκαίρι με το καλό, θα κάνουμε και το θρρησκευτικό,ίσως μαζί και τη βάφτιση.

Β.Λ: Είχαμε συζητήσει ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ήταν ένα μεγάλο δώρο για μας αυτό το παιδί και ληρθε την κατάλληλη στιγμή της ζωής μας. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι κανίς ποτέ είναι έτοιμος να γίνει γονιός, μέχρι να του προκύψει.



Πώς είναι η σχέση σου με τους γονείς του;

Ε.Κ: Εξαιρετική. Με υποδέχτηκαν ζεστά από την πρώτη στιγμή. Τώρα πετάνε στα σύννεφα από τη χαρά για τον εγγονό τους που έρχεται. Ανυπομονούν να τον γνωρίσουν.

Β.Λ: Πρώτος το έμαθε ο Αιμίλιος (σ.σ ο πατέρας του, Αιμίλιος Λιάτσος), ο οποίος με πήρε τυχάια τηλέφωνο για να με ρωτήσει κάτι. Χάρηκε πολύ, συγκινήθηκε, όπως και η Αθηνά (σ.σ η μητέρα του, Αθηνά Καραλή), αλλά και οι γονείς της Ελένης.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More