Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ελένη Ράντου: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο!

Την μια επίσημη έξοδο μετά την άλλη κάνουν αυτήν την περίοδο η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Οι δυο τους κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και οι κοινές έξοδοι τους ήταν ελάχιστες, ωστόσο, αυτήν την περίοδο τους συναντάμε συχνά μαζί σε πρεμιέρες συναδέλφων και φίλων.

Η αλήθεια είναι, πως πάντα ο ένας είναι στο πλευρό του άλλου και ως τώρα έδιναν το “παρών” σε επίσημες πρεμιέρες (όταν πρωταγωνιστεί ο ένας από τους δυο) σπάνια όμως έκαναν χαλαρές κοινές βραδινές εξόδους. Αυτήν τη φορά, πάντως, τους είδαμε χέρι χέρι στο θέατρο Μουσούρη, όπου απόλαυσαν την παράσταση “Τάβλι” πλάι πλάι από τις θέσεις των απλών θεατών.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 24 χρόνια -έχουν και μια πανέμορφη κόρη την 19χρονη Νικολέτα- κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στη προσωπική του ζωή και οι κοινές έξοδοι για διασκέδαση είναι ελάχιστες.

Μετά την κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα “Ριχάρδος ο Γ΄”, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην επίσημη πρεμιέρα του Νίκου Κουρή με τον Μάκη Παπαδημητρίου και οι δυο τους έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More