Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Ελένη Ράντου: Βραδινή έξοδος για δύο, μετά από πολύ καιρό!

Μπορεί να είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου και να τους βλέπουμε μαζί σε επίσημες πρεμιέρες (όταν πρωταγωνιστεί ο ένας από τους δυο) η αλήθεια όμως είναι πως είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε σε μια χαλαρή κοινή βραδινή έξοδο. Ο λόγος για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκαν μαζί στο θέατρο και απόλαυσαν την παράσταση πλάι πλάι από τις θέσεις των απλών θεατών.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 24 χρόνια -έχουν και μια πανέμορφη κόρη την 19χρονη Νικολέτα- κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στη προσωπική του ζωή και οι κοινές έξοδοι για διασκέδαση είναι ελάχιστες. Αυτήν τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” μαζί στο Σύγχρονο Θέατρο και την επίσημη πρεμιέρα “Ριχάρδος ο Γ΄”.

Η βόλτα στο θέατρο όμως, είχε και τα απρόοπτά της, αφού όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ελένη Ράντου, την ρώτησαν και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν δυο μήνες και ήθελαν τον Βασίλης Παπακωνσταντίνου να είχε απαιτήσει από τον Δήμο Ξάνθης να του καταβάλει το ποσό των 16.500 ευρώ σε νομικό-πρόσωπο εταιρεία στη Βουλγαρία, για συναυλία που είχε δώσει στην πόλη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο ίδιος ο τραγουδιστής απάντησε ότι δεν είχε ιδέα, καθώς ήταν θέμα που χειριζόταν η εταιρεία του. Ενώ, η Ελένη Ράντου, όταν άκουσε την ερώτηση, απάντησε “Καληνύχτα” και αποχώρησε χαμογελώντας…

Δες το video του zappit:

Read More

And More