Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για χάρη της συζύγου του, Ελένης Ράντου!

Δυο χρόνια μετά την παράσταση του Εθνικού η Ελένη Ράντου συναντιέται και πάλι με την εμβληματική ηρωίδα του Εντουάρντο ντε Φίλιππο,“Φιλουμένα” και αναμετριέται ξανά με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας της. Αυτήν τη φορά όμως, στο γνώριμο χώρο του θεάτρου Διάνα, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και κέρδισε με τον Γιάννη Βούρο, το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Φυσικά, στην πρεμιέρα της Ελένης Ράντου, δεν γινόταν να μην δώσει το παρών και ο σύζυγός της, Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή στο θέατρο, με καλή παρέα,αφού απόλαυσε την ερμηνεία της γυναίκας της ζωής του! O ένας στηρίζει τον άλλον στα πάντα και και δεν χάνουν πρεμιέρα, είτε στο θέατρο, είτε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.

Κράτα το

Κράτα το

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι φτωχογειτονιές της Νάπολης ζωντανεύουν στο Θέατρο Διάνα. Εκεί, όπου ο Ντομένικο Σοριάνο (Γιάννης Βούρος) γνωρίζει τη νεαρή Φιλουμένα (Ελένη Ράντου) σε έναν οίκο ανοχής. Την ερωτεύεται την παίρνει στο σπίτι του και η Φιλουμένα τον υπηρετεί με αφοσίωση. Τα χρόνια περνούν και 20 χρόνια μετά ο Σοριάνο ετοιμάζεται να παντρευτεί μια πολύ νέα γυναίκα, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει την απάντηση… της Φιλουμένα.

Κράτα το

Η Ελένη Ράντου διατηρώντας όλα τα στοιχεία του έργου του Εντουάρντο ντε Φίλιππο έχτισε από την αρχή την ιστορία της Φιλουμένα φωτίζοντας την όχι μόνο σαν σύμβολο μητρότητας αλλά και σαν αποτέλεσμα κοινωνικού αποκλεισμού.

Τα θεαματικά σκηνικά της παράστασης με φόντο τα σοκάκια της Νάπολης είναι του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εξαιρετικά κοστούμια της Ντένυς Βαχλιώτη.

Κράτα το

Read More

And More