Βάσω Λασκαράκη: Διασκέδασε με την ψυχή της σε βραδινή της έξοδο! [pic,vid]

Φαίνεται, πως η Βάσω Λασκαράκη έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσωπική της ζωή και προχωράει μπροστά! Μετά τον ξαφνικό της χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες της. Η όμορφη Βάσω έχει αφοσιωθεί στην κόρη της Εύα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία αλλά και στα επαγγελματικά της, καθώς πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Το Σόι Σου”!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, τον περνάει είτε με την μικρή Εύα είτε με τους φίλους της. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, βγήκε να διασκεδάσει με καλή παρέα στο νυχτερινό κέντρο Acro. Η Βάσω απόλαυσε τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά δεν ήταν μόνη της! Μαζί της ήταν οι φίλες της αλλά και ο τηλεοπτικός της “σύζυγος” Ηλίας Μελέτης. Η γνωστή ηθοποιός δεν παρέλειψε να ανεβάσει Instagram Stories από την βραδινή της έξοδο, όπου έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της.
«Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town Cy.
Δες το βίντεο:

Read More

And More