Βάσω Λασκαράκη: Οι γλυκές ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλιά της με μια “προϊστορική” φωτογραφία![pics]

Η Βάσω Λασκαράκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 38 της χρόνια! Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να ευχηθεί στην γνωστή ηθοποιό “Χρόνια Πολλά”, μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στα Instagram Stories της μια φωτογραφία από το παρελθόν. Οι δυο γυναίκες ηθοποιοί διατηρούν στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε που έπαιζαν μαζί στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα”.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά ανέβασε ένα παλιό εξώφυλλο με τις δυο γυναίκες από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στην σειρά, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Με αυτή την προϊστορική φωτογραφία θέλω να σου ευχηθώ να τα χιλιάσεις και ό,τι εύχεσαι ή ονειρεύεσαι το επόμενο πρωί να σου χτυπάει την πόρτα, γιατί είσαι μοναδική!”
Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Βάσως Λασκαράκη και ειδικά, μετά το διαζύγιό της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την στηρίζει στο έπακρο. Μέρος το καλοκαιρινών τους διακοπών το πέρασαν μαζί, ενώ πάντα βρίσκουν ελεύθερο χρόνο να βρίσκονται, παρά τα γυρίσματα και των δύο στις επιτυχημένες σειρές του Alpha “Έλα στην θέση μου” και “Το σόι σου”.

38 today….. let’s party babes!!! #thatsme #birthdaygirl #letshavesomefun #womaninred #onemoreyearwiser #forgiveandforget #newgoals #photocredit To @meletis_ilias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Laskaraki (@vasolaskaraki) στις

Read More

And More