Βάζει πλώρη για σειρά της ΕΡΤ το βιβλίο διάσημου Έλληνα συγγραφέα!

Μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας και η ΕΡΤ και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018, τηλεοπτικές σειρές δικής της παραγωγής (ή συμπαραγωγής), μετά και τη σχετική προκήρυξη που έκανε πριν από δύο μήνες.

Και μια από τις πρώτες κρούσεις που έγινε ήταν να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ένα από τα αγαπημένα μας βιβλία. Ο λόγος για το best seller στην Ελλάδα “Μη με λησμόνει” του Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφόρησε τον Μάιο του ’15 από τις εκδόσεις Διόπτρα. Συγκεκριμένα, οι πρώτες σκέψεις είναι για συμπαραγωγή ΕΡΤ και ΡΙΚ Κύπρου στη μεταφορά του βιβλίου στην τηλεόραση, υπό την επίβλεψη του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

Όπως μαθαίνουμε, ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο, αλλά, το πρώτο ραντεβού με το ΡΙΚ έγινε ήδη και οι πρώτες συζητήσεις ήταν σε πολύ θετικό κλίμα. Η αλήθεια είναι πως, το budget που απαιτείται για τη σειρά είναι υψηλό μιας και προϋποθέτει γυρίσματα σε Γιάννενα, Γαλαξίδι Πάτμο και Παρίσι, ενώ υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν κάποια σημεία του βιβλίου για να γίνουν γυρίσματα και στην Κύπρο. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο έμπειρος σε τηλεοπτικές σειρές Κώστας Κρομμύδας εμφανίστηκε στη συνάντηση με πλήρες προγραμματισμό για την πιθανή υλοποίηση της πρότασης και είναι έτοιμος να ταξιδέψει ακόμη και στη Μεγαλόνησο για να βρίσκεται στα γυρίσματα.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κώστα Κροιμμύδα που επιβεβαίωσε το ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους του ΡΙΚ αναφέροντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόταση που του έγινε και θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο project. Ο ίδιος πάντως τόνισε πως όλα βρίσκονται ακόμη στο επίπεδο των συζητήσεων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου, που θα σε καθηλώσει:

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη…

Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει…

Read More

And More