Victoria Swarovski: Ο χλιδάτος γάμος της χρυσής κληρονόμου! [pics]

Η Victoria Swarovski, η κληρονόμος της αυτοκρατορίας των γνωστών πολύτιμων λίθων, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς, τον Werner Mürz. Η 23χρονη καλλονή διοργάνωσε ένα πολυτελέστατο γάμο, όπως της αρμόζει, με τον κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της σύντροφο, ο οποίος είναι 40 ετών.

Ο γάμος τελέστηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας, με 250 καλεσμένους και ήταν το λιγότερο εκθαμβωτικός, με την νύφη να βιώνει το δικό της παραμύθι. Το υπερπαραγωγή – νυφικό της πανέμορφης κληρονόμου διέθετε μόνο 500.000 κρύσταλλα Swaroski και άγγιζε το κόστος των 700.000 λιρών, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail. Το σχεδίασε ο καλός της φίλος, Michael Cinco, ο οποίος ντύνει, μεταξύ άλλων, τις Beyonce, Jennnifer Lopez και Rihanna, αλλά βοήθησε και εκείνη στην δημιουργία του, αφού ήθελε να είναι σίγουρη πως θα είχε το προσωπικό της στυλ, δηλαδή να είναι άκρως εντυπωσιακό.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και επισημοποίησε την σχέση του μετά από επτά χρόνια. Μάλιστα, η μικρή Victoria είναι αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, καθώς έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, έχει βγάλει δικά της τραγούδια και είχε νικήσει το Dancing With The Stars το 2016.
Δες φωτογραφίες από τον γάμο – υπερπαραγωγή:
© SPLASH NEWS / GETTY IMAGES

Read More

And More