Βίκυ Καγιά: Η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια στο σπίτι της!

Στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Βίκυ Καγιά αλλά συνεχίζει κανονικά όλες τις δραστηριότητές της. Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα την είδαμε να επιστρέφει στην πασαρέλα για τις ανάγκες του fashion show του καταξιωμένου Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Πέρα από το σωστή επαγγελματίας όμως η παρουσιάστρια του Shopping Star είναι και μια στοργική σύζυγος και τρυφερή μαμά. Αυτοί οι ρόλοι έχουν προτεραιότητα στη ζωή της και για τον λόγο αυτό φροντίζει ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς και η κόρη της Μπιάνκα να είναι χαρούμενοι.

Η Βίκυ Καγιά έχει αναλάβει όλες τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς της και φυσικά από αυτές δεν αποτελεί εξαίρεση και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα έβαλε στο σπίτι τους τη γιορτινή νότα που χρειάζεται. Η μέλλουσα μαμά μας έδειξε ένα μικρό στοιχείο του χριστουγεννιάτικου σκηνικού μέσα από το instagran της και πρόκειται για ένα εντυπωσιακό στεφάμι που έφτιαξε η αδερφή του συζύγου της.

Το χριστουγεννιάτικο στεφάνι κοσμεί την πόρτα τους και υποδέχεται τους επισκέπτες τους με τον πιο όμορφο τρόπο πριν μπουν στο σπίτι του ζευγαριού. Η Βαλεντίνη Κρασσά είνα γνωστή για τις μοναδικές ανθοσυνθέσεις που φτιάχνει και με την Βίκυ έχει πού δυνατή σχέση. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι εκείνη έφτιαξε και την ανθοδέσμη του γάμου της που έγινε στο Παρίσι.

Read More

And More