Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Ετοιμάζονται για τη βάφτιση της Bianca!

Η μικρή Bianca τους έχει ξετρελάνει και είναι πια το σημείο αναφοράς της οικογένειας Κρασσά. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά και τον σύζυγό της Ηλία που προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με την μικρή τους. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και βγήκαν βόλτα με το μωρό στη Βουλιαγμένη!
Με casual εμφάνιση και ένα μεγάλο χαμόγελο, το ζευγάρι βρέθηκε στα νότια προάστια και απόλαυσε τη χαλαρή βόλτα πλάι στο κύμα. Ο φωτογραφικός φακός του ‘ΟΚ!” τους απαθανάτισε μαζί και η Βίκυ κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσε για να δει την μικρή της.

Το ζευγάρι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης. Πιθανότατα, νονά της να είναι η κολλητή φίλη της Βίκυς (και κουμπάρα της) Connie Houston, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, αλλά και ένα ακόμη αγαπημένο άτομο του ζευγαριού.

Ωστόσο, οι γονείς της Bianca σκέφτονται πιο πολύ το καλοκαίρι του 2016 για τα βαφτίσια της μικρής. Για να έχουν όσο χρόνο χρειάζονται και να μην βιαστούν για τις ετοιμασίες!

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More